Kadın futbol takımı kayıtları sürüyor

GÜNDEM 18.08.2021 - 18:28, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kadın futbol takımı kayıtları sürüyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde seçmeleri yapılan kadın futbol takımı antrenmanlarına başladı.
  Geçtiğimiz hafta içerisinde seçmeleri yapılan kadın futbol takımı antrenmanlarına başladı. Bozok Stadı dış sahasında çalışmalara başlayan kadın futbol takımı lig maçlarına hazırlanırken, kayıtların da devam ettiği açıklandı. Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan kadın futbol takımına katılmak isteyenlerin kulübe başvurmaları bildirildi.  Hafta içerisinde seçme yaptıklarını vurgulayan Elma, ‘’Seçmeler sonrasında antrenmanlarımıza başladık. Bozok Stadı dış sahasında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Antrenmanlarımıza katılmak isteyen futbola meraklı kızlarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen arkadaşlarımız bizlere veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne uğrayarak kayıt yaptırabilirler. Bu sene yoğun bir şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz ve turnuvalar olması durumunda da bu turnuvalara katılarak takımımızın durumunu görmeyi, oyuncularımızın da maç tecrübesi kazanmalarını hedefliyoruz’’ diye konuştu. Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Antrenörü Oktay Elma, Yozgat’ta önce bir kadın futbol takımının bulunduğunu birkaç yıl ligde mücadele ettikten sonra faaliyetlerine ara verdiğini hatırlattı. Uzun süredir Yozgat’ta bir kadın futbol takımının bulunmadığına dikkat çeken Elma, Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü olarak Yozgat’ta kadın futbol takımının eksikliğinin giderilmesi için yeni bir takım oluşturduklarını söyledi.
Geçtiğimiz hafta içerisinde seçmeleri yapılan kadın futbol takımı antrenmanlarına başladı.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde seçmeleri yapılan kadın futbol takımı antrenmanlarına başladı.

Bozok Stadı dış sahasında çalışmalara başlayan kadın futbol takımı lig maçlarına hazırlanırken, kayıtların da devam ettiği açıklandı.

Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan kadın futbol takımına katılmak isteyenlerin kulübe başvurmaları bildirildi.

 Hafta içerisinde seçme yaptıklarını vurgulayan Elma, ‘’Seçmeler sonrasında antrenmanlarımıza başladık. Bozok Stadı dış sahasında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Antrenmanlarımıza katılmak isteyen futbola meraklı kızlarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen arkadaşlarımız bizlere veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne uğrayarak kayıt yaptırabilirler. Bu sene yoğun bir şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz ve turnuvalar olması durumunda da bu turnuvalara katılarak takımımızın durumunu görmeyi, oyuncularımızın da maç tecrübesi kazanmalarını hedefliyoruz’’ diye konuştu.

Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Antrenörü Oktay Elma, Yozgat’ta önce bir kadın futbol takımının bulunduğunu birkaç yıl ligde mücadele ettikten sonra faaliyetlerine ara verdiğini hatırlattı.

Uzun süredir Yozgat’ta bir kadın futbol takımının bulunmadığına dikkat çeken Elma, Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü olarak Yozgat’ta kadın futbol takımının eksikliğinin giderilmesi için yeni bir takım oluşturduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.