Kadışehri’nde içme suyuna takviye

GÜNDEM 14.10.2021 - 10:06, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kadışehri’nde içme suyuna takviye

Yozgata bağlı Kadışehri ilçesinde Belediye ekiplerince bulunan yeni bir su kaynağı daha içme suyu şebekesinde kullanılmak üzere ana su deposuna bağlandı.
Yozgata bağlı Kadışehri ilçesinde Belediye ekiplerince bulunan yeni bir su kaynağı daha içme suyu şebekesinde kullanılmak üzere ana su deposuna bağlandı.Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın, ülke genelinde yaşanan kuraklığın bölgelerinde de etkili olduğunu belirterek, ilçenin önümüzdeki yıllarda  su sıkıntısı yaşamaması için su arama çalışmalarının sürdürüleceğini söyledi.. Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın konuya ilişkin şunları söyledi : “Ülkemizin genelinde yaşanan kuraklık neticesinde ilçemizin de yaşadığı su sıkıntısını en aza indirmek ve halkınızın susuz kalmamasını sağlamak için yürüttüğümüz çalışmalarımız sonucu su kaynaklarımıza bir yenisini daha ekleyerek ilçemizin su deposuna katılmasını sağladık. Halkımızın su sıkıntısını yaşamaması için su arama çalışmalarımız devam etmektedir”
Yozgata bağlı Kadışehri ilçesinde Belediye ekiplerince bulunan yeni bir su kaynağı daha içme suyu şebekesinde kullanılmak üzere ana su deposuna bağlandı.

Yozgata bağlı Kadışehri ilçesinde Belediye ekiplerince bulunan yeni bir su kaynağı daha içme suyu şebekesinde kullanılmak üzere ana su deposuna bağlandı.Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın, ülke genelinde yaşanan kuraklığın bölgelerinde de etkili olduğunu belirterek, ilçenin önümüzdeki yıllarda  su sıkıntısı yaşamaması için su arama çalışmalarının sürdürüleceğini söyledi..

Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın konuya ilişkin şunları söyledi :

“Ülkemizin genelinde yaşanan kuraklık neticesinde ilçemizin de yaşadığı su sıkıntısını en aza indirmek ve halkınızın susuz kalmamasını sağlamak için yürüttüğümüz çalışmalarımız sonucu su kaynaklarımıza bir yenisini daha ekleyerek ilçemizin su deposuna katılmasını sağladık. Halkımızın su sıkıntısını yaşamaması için su arama çalışmalarımız devam etmektedir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.