Kandil simidi dağıttı

SORGUN 18.05.2021 - 14:02, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kandil simidi dağıttı

Sorgun Kaymakamı Bahadır Güneş, Covid-19 pandemisi nedeniyle cumartesi günü kurulmasına karar verilen sebze pazarını denetledi, pazara gelen vatandaşlara kandil simit dağıttı
 Sorgun Kaymakamı Bahadır Güneş, Covid-19 pandemisi nedeniyle cumartesi günü kurulmasına karar verilen sebze pazarını denetledi, pazara gelen vatandaşlara kandil simit dağıttı. Güneş, pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek hem hatırlarını, hem de işlerin durumunu sordu. Pazarcı esnafı ile vatandaşların kandil ve ramazanını kutlayan Güneş, burada yaptığı açıklamada “Biliyorsunuz, İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda, semt pazarlarının cumartesi günü kurulmasına karar verildi. İlçemizde de bu gün kuruldu. Ancak gerek vatandaşlarımızın Perşembe pazarına alışkın olması, gerek pandemi, gerekse de bu gün Pazar kurulduğunu bir çok vatandaşımızın duymaması nedeniyle pazar sakin geçiyor.  Tabii bu durum pazarcı esnafımızın elindeki ürünleri bitirememesi gibi bir sorunun ortaya çıkmasına da neden oluyor. Bu durumda bulunan esnaflarımız ellerindeki ürünleri köylere götürerek satabilecekler” dedi. Bu gün kutlanacak olan Kadir gecesi nedeniyle vatandaşlara kandil simidi de dağıtan Güneş “Bu mübarek gün münasebetiyle tüm Sorgunlu kardeşlerimizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.
Sorgun Kaymakamı Bahadır Güneş, Covid-19 pandemisi nedeniyle cumartesi günü kurulmasına karar verilen sebze pazarını denetledi, pazara gelen vatandaşlara kandil simit dağıttı

 Sorgun Kaymakamı Bahadır Güneş, Covid-19 pandemisi nedeniyle cumartesi günü kurulmasına karar verilen sebze pazarını denetledi, pazara gelen vatandaşlara kandil simit dağıttı.

Güneş, pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek hem hatırlarını, hem de işlerin durumunu sordu.

Pazarcı esnafı ile vatandaşların kandil ve ramazanını kutlayan Güneş, burada yaptığı açıklamada “Biliyorsunuz, İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda, semt pazarlarının cumartesi günü kurulmasına karar verildi. İlçemizde de bu gün kuruldu. Ancak gerek vatandaşlarımızın Perşembe pazarına alışkın olması, gerek pandemi, gerekse de bu gün Pazar kurulduğunu bir çok vatandaşımızın duymaması nedeniyle pazar sakin geçiyor.  Tabii bu durum pazarcı esnafımızın elindeki ürünleri bitirememesi gibi bir sorunun ortaya çıkmasına da neden oluyor. Bu durumda bulunan esnaflarımız ellerindeki ürünleri köylere götürerek satabilecekler” dedi.

Bu gün kutlanacak olan Kadir gecesi nedeniyle vatandaşlara kandil simidi de dağıtan Güneş “Bu mübarek gün münasebetiyle tüm Sorgunlu kardeşlerimizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.