Kar yağışı sevindirdi

SORGUN 19.01.2021 - 09:35, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kar yağışı sevindirdi

Geçen hafta içerisinde Sorgun’da aralıklarla devam eden yağmur ve kar yağışı sevindirdi.
Geçen hafta içerisinde Sorgun’da aralıklarla devam eden yağmur ve kar yağışı sevindirdi. Türkiye genelinde olduğu gibi Sorgun’da da baş gösteren kuraklık tehlikesinin yağışların böyle devam etmesi durumunda biraz da olsa atlatılacağı bilgisini veren yetkililer, şu anda toprağın biraz olsun yumuşadığını ve çiftçilerin tarlalarını daha kolay herkedebileceği bilgisini verdiler. İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, kar kalınlığının kırsal alanda ve yüksek yerlerde zaman zaman 5 santimetrenin üzerine çıktığını, kapalı köy yolunun bulunmadığını, yağan karın da kısa bir sürede eridiğini belirtti.
Geçen hafta içerisinde Sorgun’da aralıklarla devam eden yağmur ve kar yağışı sevindirdi.

Geçen hafta içerisinde Sorgun’da aralıklarla devam eden yağmur ve kar yağışı sevindirdi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Sorgun’da da baş gösteren kuraklık tehlikesinin yağışların böyle devam etmesi durumunda biraz da olsa atlatılacağı bilgisini veren yetkililer, şu anda toprağın biraz olsun yumuşadığını ve çiftçilerin tarlalarını daha kolay herkedebileceği bilgisini verdiler.

İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, kar kalınlığının kırsal alanda ve yüksek yerlerde zaman zaman 5 santimetrenin üzerine çıktığını, kapalı köy yolunun bulunmadığını, yağan karın da kısa bir sürede eridiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.