Milli eğitimden sürpriz kutlama

GÜNDEM 24.11.2021 - 17:50, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Milli eğitimden sürpriz kutlama

Milli eğitimden sürpriz kutlama                 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yöneticileri Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği üyelerini ziyaret ederek tekerlekli sandalye basketbol takımı sporcularına başarılar diledi.                 Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği Derneği Başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu, “Usta öğretici olarak açtığım boccia ve tekerlekli sandalye basketbol kursunu ziyaret edip öğretmenler günümü kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Koçak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.                                 (Halit Yılmaz)

Milli eğitimden sürpriz kutlama

                İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yöneticileri Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği üyelerini ziyaret ederek tekerlekli sandalye basketbol takımı sporcularına başarılar diledi.

                Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği Derneği Başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu, “Usta öğretici olarak açtığım boccia ve tekerlekli sandalye basketbol kursunu ziyaret edip öğretmenler günümü kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Koçak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

                                (Halit Yılmaz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.