Öğrenciler okulda daha güvenli

GÜNDEM 14.09.2021 - 08:51, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Öğrenciler okulda daha güvenli

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulları ziyaret ederek, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulları ziyaret ederek, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Merkezinde Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Yozgat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sorgun Şehit Lokman Erkan İmam Hatip Ortaokulu ve Akdağmadeni Pazarcık İmam Hatip Ortaokulu ile Saraykent Ozan Şehit Necati Binekçi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, salgın döneminde okullardan uzak kalmanın getirdiği olumsuzluklara dikkat çekti.Yüz yüze eğitime başlamanın heyecan ve mutluluğunu paylaşanİlMüdürüYazıcı, salgın şartları ile ilgili tedbirleri yerinde inceledi. İl Müdürü Yazıcı, öğrencilerin okulda daha güvenli olduğunun altını çizdi.Sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere tavsiyelerde bulunan müdürümüz mutlaka bir spor veya sanat dalı ile ilgilenmelerinin önemini ve gerekliliğine vurgu yaptı. Sınavlara hazırlık stratejileri konusunda bilgiler veren İl Müdürü Yazıcı, öğretmen odalarını ziyaret ederek, kurum kültürünün geliştirilmesi ve birlikte hedefe odaklanmanın verimlilik ve başarıyı arttıracağı gerçekliğinden hareketle başarının mutluluğunu da birlikte paylaşmanın ayrı bir kıvanç olduğunu belirtti. Öğrencilerin okullarına ve öğretmenlerine kavuşmasının sevincini, meslektaşların ise öğrencilerle yeniden yüz yüze buluşmanın mutluluğunu yaşamalarını müşahede etmenin kıvancı içerisinde olduğuna değinen İl Müdürü Yazıcı, Akademik başarının yanında medeniyetin temellerinin öğrencilere benimsetilmesinin hassaten önemli olduğunu vurguladı. Yozgat’a yeni atanan 200 öğretmenlere de hayırlı olması temennisinde bulunan İl Müdürü Yazıcı, yeni eğitim-öğretim yılının sağlık ve esenlik içerisinde geçmesini diledi. (Haber Merkezi)
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulları ziyaret ederek, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulları ziyaret ederek, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Merkezinde Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Yozgat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sorgun Şehit Lokman Erkan İmam Hatip Ortaokulu ve Akdağmadeni Pazarcık İmam Hatip Ortaokulu ile Saraykent Ozan Şehit Necati Binekçi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, salgın döneminde okullardan uzak kalmanın getirdiği olumsuzluklara dikkat çekti.Yüz yüze eğitime başlamanın heyecan ve mutluluğunu paylaşanİlMüdürüYazıcı, salgın şartları ile ilgili tedbirleri yerinde inceledi. İl Müdürü Yazıcı, öğrencilerin okulda daha güvenli olduğunun altını çizdi.Sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere tavsiyelerde bulunan müdürümüz mutlaka bir spor veya sanat dalı ile ilgilenmelerinin önemini ve gerekliliğine vurgu yaptı.
Sınavlara hazırlık stratejileri konusunda bilgiler veren İl Müdürü Yazıcı, öğretmen odalarını ziyaret ederek, kurum kültürünün geliştirilmesi ve birlikte hedefe odaklanmanın verimlilik ve başarıyı arttıracağı gerçekliğinden hareketle başarının mutluluğunu da birlikte paylaşmanın ayrı bir kıvanç olduğunu belirtti.
Öğrencilerin okullarına ve öğretmenlerine kavuşmasının sevincini, meslektaşların ise öğrencilerle yeniden yüz yüze buluşmanın mutluluğunu yaşamalarını müşahede etmenin kıvancı içerisinde olduğuna değinen İl Müdürü Yazıcı, Akademik başarının yanında medeniyetin temellerinin öğrencilere benimsetilmesinin hassaten önemli olduğunu vurguladı.
Yozgat’a yeni atanan 200 öğretmenlere de hayırlı olması temennisinde bulunan İl Müdürü Yazıcı, yeni eğitim-öğretim yılının sağlık ve esenlik içerisinde geçmesini diledi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.