ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

18.01.2022 - 09:38, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

İŞKUR ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliği ile yürütülen yılın ilk İŞKUR Kampüste projesi kapsamında katılım sağlayan 35 öğrenciye sertifika verildi.
İŞKUR ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliği ile yürütülen yılın ilk İŞKUR Kampüste projesi kapsamında katılım sağlayan 35 öğrenciye sertifika verildi. Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 3 yıldır gençlerin aktif iş arama süreçlerine destek olmak amacıyla gençlere özel projeler üretiyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, "İl Müdürlüğü olarak gençlere İş Kulübü projemiz ile üniversite öğrencilerine ise kendi eğitim sahaları içerisinde sunduğumuz İŞKUR Kampüste ile meslek hayatına giriş ve motivasyon desteği sunuyoruz. Bu eğitimlerimizde 'Bu Kulüpte İş Var' sloganıyla alanında uzman bir kadroyla gençlerimizin iş arama süreçlerinde kendilerine destek olacak CV hazırlama, Mülakat Teknikleri ve Farkındalık gibi konularda eğitimler düzenleyerek en doğru işi bulmalarına yardımcı oluyoruz" dedi. Yıldız, gençlerin bu eğitimlerden faydalandıklarında işgücü piyasasının çalışandan neler beklediği, tecrübe sahibi olmadan da işe girilebileceği, hangi işin kendisine daha uygun olduğu, mülakata gittiğinde nasıl davranması gerektiğine dair önemli detaylar öğrendiğini, bu eğitimler esnasında sadece teorik bilgiler verilmediğini öğrendiklerini uygulama fırsatı verilerek katılımcıların iş arama sürecini daha özgüvenli bir şekilde yürütmelerine yardımcı olduğunu belirtti. Bu kapsamda Yozgat Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra Gazel tarafından İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız'a teşekkür belgesi takdim edilirken; Yıldız, İŞKUR ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliği ile yürütülen yılın ilk İŞKUR Kampüste projesine katılım sağlayan 35 öğrenciye sertifikalarını dağıttı. Yıldız son olarak, "Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.
İŞKUR ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliği ile yürütülen yılın ilk İŞKUR Kampüste projesi kapsamında katılım sağlayan 35 öğrenciye sertifika verildi.

İŞKUR ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliği ile yürütülen yılın ilk İŞKUR Kampüste projesi kapsamında katılım sağlayan 35 öğrenciye sertifika verildi.

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 3 yıldır gençlerin aktif iş arama süreçlerine destek olmak amacıyla gençlere özel projeler üretiyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, "İl Müdürlüğü olarak gençlere İş Kulübü projemiz ile üniversite öğrencilerine ise kendi eğitim sahaları içerisinde sunduğumuz İŞKUR Kampüste ile meslek hayatına giriş ve motivasyon desteği sunuyoruz. Bu eğitimlerimizde 'Bu Kulüpte İş Var' sloganıyla alanında uzman bir kadroyla gençlerimizin iş arama süreçlerinde kendilerine destek olacak CV hazırlama, Mülakat Teknikleri ve Farkındalık gibi konularda eğitimler düzenleyerek en doğru işi bulmalarına yardımcı oluyoruz" dedi. Yıldız, gençlerin bu eğitimlerden faydalandıklarında işgücü piyasasının çalışandan neler beklediği, tecrübe sahibi olmadan da işe girilebileceği, hangi işin kendisine daha uygun olduğu, mülakata gittiğinde nasıl davranması gerektiğine dair önemli detaylar öğrendiğini, bu eğitimler esnasında sadece teorik bilgiler verilmediğini öğrendiklerini uygulama fırsatı verilerek katılımcıların iş arama sürecini daha özgüvenli bir şekilde yürütmelerine yardımcı olduğunu belirtti.
Bu kapsamda Yozgat Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra Gazel tarafından İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız'a teşekkür belgesi takdim edilirken; Yıldız, İŞKUR ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliği ile yürütülen yılın ilk İŞKUR Kampüste projesine katılım sağlayan 35 öğrenciye sertifikalarını dağıttı. Yıldız son olarak, "Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.