Pandemi süresince Bin 676 genç eğitim aldı

EĞİTİM 30.12.2020 - 10:43, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Pandemi süresince Bin 676 genç eğitim aldı

Sorgun Gençlik Derneği, ‘E-Kariyer Günleri’ kapsamında seminer ve etkinliklerini sürdürüyor.
Sorgun Gençlik Derneği, ‘E-Kariyer Günleri’ kapsamında seminer ve etkinliklerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Halil Uğuz, Mart 2020 tarihinden itibaren içerisinde bulunduğumuz koronavirüs salgınının hayatı, ihtiyaçları ve duygusal durumu etkileyen, değiştiren birçok süreç yaşandığına dikkat çekti. Uğuz, pandemi sürecinde sosyal mesafenin artması, sanal buluşmaların fiziksel buluşmaların yerini alması sebebiyle gençlerin psikolojik olarak zorlandıklarını ifade ederek ‘’Bu süreçte Sorgun Gençlik Derneği olarak gençlerin yanında olmaya ve onlar için çeşitli eğitim, kurs, seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 15 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar 36 çevrim içi eğitim, seminer ve etkinlik düzenleyerek yaklaşık 3 bin 500 gence ulaştık. Bu kapsamda yine çevrim içi olarak başlattığımız ‘E-Kariyer Günleri’ programı kapsamında seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz’’ dedi. Uğuz, alanında uzman İnsan Kaynakları Uzmanları tarafından gençlere, iş görüşmelerinde ilk izlenim, firmaların aradığı kriterler, mülakata hazırlık, en sık karşılaşılan sorular ve CV hazırlama ve mülakat teknikleri konularında bilgiler verildiğini belirterek ‘’Aynı zamanda İnsan Kaynakları uzmanları görev aldıkları firmalarda açık iş ilanları hakkında bilgi verdi. E-Kariyer Günlerine üniversite öğrencileri, yeni mezunları iş arama sürecinde olan bin 676 genç katılmıştır. Koronavirüs sürecinde gençlerin yanında olmaya ve onların mesleki ve kişisel gelişimleri için eğitim, kurs ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.  
Sorgun Gençlik Derneği, ‘E-Kariyer Günleri’ kapsamında seminer ve etkinliklerini sürdürüyor.

Sorgun Gençlik Derneği, ‘E-Kariyer Günleri’ kapsamında seminer ve etkinliklerini sürdürüyor.

Dernek Başkanı Halil Uğuz, Mart 2020 tarihinden itibaren içerisinde bulunduğumuz koronavirüs salgınının hayatı, ihtiyaçları ve duygusal durumu etkileyen, değiştiren birçok süreç yaşandığına dikkat çekti.

Uğuz, pandemi sürecinde sosyal mesafenin artması, sanal buluşmaların fiziksel buluşmaların yerini alması sebebiyle gençlerin psikolojik olarak zorlandıklarını ifade ederek ‘’Bu süreçte Sorgun Gençlik Derneği olarak gençlerin yanında olmaya ve onlar için çeşitli eğitim, kurs, seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 15 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar 36 çevrim içi eğitim, seminer ve etkinlik düzenleyerek yaklaşık 3 bin 500 gence ulaştık. Bu kapsamda yine çevrim içi olarak başlattığımız ‘E-Kariyer Günleri’ programı kapsamında seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz’’ dedi.

Uğuz, alanında uzman İnsan Kaynakları Uzmanları tarafından gençlere, iş görüşmelerinde ilk izlenim, firmaların aradığı kriterler, mülakata hazırlık, en sık karşılaşılan sorular ve CV hazırlama ve mülakat teknikleri konularında bilgiler verildiğini belirterek ‘’Aynı zamanda İnsan Kaynakları uzmanları görev aldıkları firmalarda açık iş ilanları hakkında bilgi verdi. E-Kariyer Günlerine üniversite öğrencileri, yeni mezunları iş arama sürecinde olan bin 676 genç katılmıştır. Koronavirüs sürecinde gençlerin yanında olmaya ve onların mesleki ve kişisel gelişimleri için eğitim, kurs ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.