Sarıkaya Kaymakamlığına Samet Serin Atandı

GÜNDEM 01.09.2021 - 18:56, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sarıkaya Kaymakamlığına Samet Serin Atandı

Daha önce Mersin Çamlıyayla, Karabük Eflani ve Eskipazar, Kastamonu Devrakani, Denizli Kale ,Burdur Altınyayla ,Batman Sason Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Samet Serin, Sarıkaya Kaymakamı olarak atandı.
Daha önce Mersin Çamlıyayla, Karabük Eflani ve Eskipazar, Kastamonu Devrakani, Denizli Kale ,Burdur Altınyayla ,Batman Sason Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Samet Serin, Sarıkaya Kaymakamı olarak atandı. Yeni Kaymakam Samet Serin, 1991 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılında Karabük Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Karabük ilinde valilik stajını, Balıkesir-Ayvalık ile Niğde-Bor İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara’da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. İngiltere’ de 8 ay süreyle dil eğitimi aldı. Mersin-Çamlıyayla ile Karabük Eflani ve Eskipazar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak, Kastamonu-Devrekani, Denizli-Kale Kaymakamı ve Burdur-Altınyayla Kaymakamı olarak görev yaptı. 14.09.2020 tarihinde Sason Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Sayın Samet Serin, Şefika Serin ile evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. 
Daha önce Mersin Çamlıyayla, Karabük Eflani ve Eskipazar, Kastamonu Devrakani, Denizli Kale ,Burdur Altınyayla ,Batman Sason Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Samet Serin, Sarıkaya Kaymakamı olarak atandı.

Daha önce Mersin Çamlıyayla, Karabük Eflani ve Eskipazar, Kastamonu Devrakani, Denizli Kale ,Burdur Altınyayla ,Batman Sason Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Samet Serin, Sarıkaya Kaymakamı olarak atandı. Yeni Kaymakam Samet Serin, 1991 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılında Karabük Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Karabük ilinde valilik stajını, Balıkesir-Ayvalık ile Niğde-Bor İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara’da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. İngiltere’ de 8 ay süreyle dil eğitimi aldı. Mersin-Çamlıyayla ile Karabük Eflani ve Eskipazar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak, Kastamonu-Devrekani, Denizli-Kale Kaymakamı ve Burdur-Altınyayla Kaymakamı olarak görev yaptı.

14.09.2020 tarihinde Sason Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Sayın Samet Serin, Şefika Serin ile evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.