Sorgun Belediyespor bugün toplanıyor

SPOR 05.01.2021 - 09:04, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun Belediyespor bugün toplanıyor

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı bugün toplanarak çalışmalara başlayacak.
AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı bugün toplanarak çalışmalara başlayacak. Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Bahadır Aksoy AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yıl nedeniyle oyunculara 4 gün izin verildiğini, verilen iznin bu gün bittiğini söyledi. Aksoy, ligde 23. Hafta maçlarının oynandığını ancak, bazı oyuncuların covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle birçok takımın maçlarının ertelendiğini belirtti. Bu bağlamda kendilerinin 3’ü erteleme 7’si de lig olmak üzere 10 maçları kaldığı bilgisini veren Aksoy “Bursa Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Bankası ve Halkbank ile ilk yarıda oynamamız gereken maçlarımız ertelenmişti. Şimdi önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Son iki haftada deplasmanda oynadığımız Haliliye Belediyespor ve sahamızda oynadığımız Solhan Spor maçlarını kazanarak ligde ilk kez üst üste iki maç kazanarak bir çıkış yakaladık. Şimdi deplasmanda oynayacağımız Bursa maçını da kazanarak bu seriyi üçe çıkarmak istiyoruz. Oyuncularımızın form durumu bu maçı kazanmamıza yetecek seviyede. Bu gün toplanıp çalışmalara başlayacağız ve maç gününe kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. Aksoy Sorgun Belediyespor’un Ziraat Bankası, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile 2’şer, Galatasaray, Solhan Spor, Halkbank, Altekma, Arhavi ve Afyon Belediye Yüntaş ile de birer maç oynayacağını sözlerine ekledi.
AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı bugün toplanarak çalışmalara başlayacak.

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı bugün toplanarak çalışmalara başlayacak.

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Bahadır Aksoy AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yıl nedeniyle oyunculara 4 gün izin verildiğini, verilen iznin bu gün bittiğini söyledi.

Aksoy, ligde 23. Hafta maçlarının oynandığını ancak, bazı oyuncuların covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle birçok takımın maçlarının ertelendiğini belirtti.

Bu bağlamda kendilerinin 3’ü erteleme 7’si de lig olmak üzere 10 maçları kaldığı bilgisini veren Aksoy “Bursa Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Bankası ve Halkbank ile ilk yarıda oynamamız gereken maçlarımız ertelenmişti. Şimdi önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Son iki haftada deplasmanda oynadığımız Haliliye Belediyespor ve sahamızda oynadığımız Solhan Spor maçlarını kazanarak ligde ilk kez üst üste iki maç kazanarak bir çıkış yakaladık. Şimdi deplasmanda oynayacağımız Bursa maçını da kazanarak bu seriyi üçe çıkarmak istiyoruz. Oyuncularımızın form durumu bu maçı kazanmamıza yetecek seviyede. Bu gün toplanıp çalışmalara başlayacağız ve maç gününe kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Aksoy Sorgun Belediyespor’un Ziraat Bankası, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile 2’şer, Galatasaray, Solhan Spor, Halkbank, Altekma, Arhavi ve Afyon Belediye Yüntaş ile de birer maç oynayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.