SORGUN’DA 14 BİN 265 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

GÜNDEM 06.09.2021 - 18:39, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN’DA 14 BİN 265 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Yeni koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun süre ara verilen yüz yüze eğitim öğretim tüm Türkiye’de olduğu gibi Sorgun’da da başladı.
YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR SORGUN’DA 14 BİN 265 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI Yeni koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun süre ara verilen yüz yüze eğitim öğretim tüm Türkiye’de olduğu gibi Sorgun’da da başladı.Geçen Çarşamba günü başlayan uyum eğitiminin ardından bu sabah toplam 14 bin 265 öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, bu sabah başlayan yüz yüze eğitimin tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek “Temennimiz oydu ki, pandemi belasından kurtulalım ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim öğretime başlayalım. Ancak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bu salgın devam ediyor. Bizler Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda gerekli bütün önlemleri aldık ve öğrencilerimizi sınıflarına yerleştirdik” dedi. Öcal, toplam bin 40 öğretmenin görev yapacağı 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında, ilkokullarda 4 bin 619, imam hatip ortaokullarında bin 682, ortaokullarda 3 bin 279, liselerde de 4 bin 685 olmak üzere toplam 14 bin 265 öğrencinin eğitim öğretim göreceğini sözlerine ekledi. (SEMA ÖZMEN)
Yeni koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun süre ara verilen yüz yüze eğitim öğretim tüm Türkiye’de olduğu gibi Sorgun’da da başladı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

SORGUN’DA 14 BİN 265 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Yeni koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun süre ara verilen yüz yüze eğitim öğretim tüm Türkiye’de olduğu gibi Sorgun’da da başladı.Geçen Çarşamba günü başlayan uyum eğitiminin ardından bu sabah toplam 14 bin 265 öğrenci yüz yüze eğitime başladı.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, bu sabah başlayan yüz yüze eğitimin tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek “Temennimiz oydu ki, pandemi belasından kurtulalım ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim öğretime başlayalım. Ancak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bu salgın devam ediyor. Bizler Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda gerekli bütün önlemleri aldık ve öğrencilerimizi sınıflarına yerleştirdik” dedi.

Öcal, toplam bin 40 öğretmenin görev yapacağı 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında, ilkokullarda 4 bin 619, imam hatip ortaokullarında bin 682, ortaokullarda 3 bin 279, liselerde de 4 bin 685 olmak üzere toplam 14 bin 265 öğrencinin eğitim öğretim göreceğini sözlerine ekledi. (SEMA ÖZMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.