Sorgun’da yol çalışmaları

GÜNDEM 18.08.2021 - 18:47, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun’da yol çalışmaları

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde köy yolları İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından asfalt kaplanıyor,
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde köy yolları İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından asfalt kaplanıyor, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, 2021 yılı yol yapım planlaması içerisinde bu yıl 8 köy yolunun asfalt kaplama yapılmasının planlandığını ve bunlardan 7 tanesinde çalışmaların tamamlandığını belirtti. Kayhan, Küçük Taşlık Büyük Taşlık arasındaki 1,5 kilometrelik asfaltın bozulduğunu, o nedenle bu yolun sökülüp yeniden 1. kat asfalt kaplama yapıldığını ifade ederek “Karaburun köyü yolunda 2,  Veliöldük te 4, Kodallı-Kodallı Çiftliği arasında 8, Tuzlacık ta 2, Günpınar köyü yolunda 4 kilometre 2. Kat asfalt çalışması yapıldı.  Yine bu yılın planlaması içerisinde bulunan Küçük Eynelli köyü yolunda çalışmaların kısa sürede başlanacak ve burada da 4 kilometre yol 2. Kat asfalt ile kaplanacak” dedi.
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde köy yolları İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından asfalt kaplanıyor,

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde köy yolları İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından asfalt kaplanıyor,

İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, 2021 yılı yol yapım planlaması içerisinde bu yıl 8 köy yolunun asfalt kaplama yapılmasının planlandığını ve bunlardan 7 tanesinde çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Kayhan, Küçük Taşlık Büyük Taşlık arasındaki 1,5 kilometrelik asfaltın bozulduğunu, o nedenle bu yolun sökülüp yeniden 1. kat asfalt kaplama yapıldığını ifade ederek “Karaburun köyü yolunda 2,  Veliöldük te 4, Kodallı-Kodallı Çiftliği arasında 8, Tuzlacık ta 2, Günpınar köyü yolunda 4 kilometre 2. Kat asfalt çalışması yapıldı.  Yine bu yılın planlaması içerisinde bulunan Küçük Eynelli köyü yolunda çalışmaların kısa sürede başlanacak ve burada da 4 kilometre yol 2. Kat asfalt ile kaplanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.