SORGUN SEFERBER OLDU

GÜNDEM 27.09.2021 - 18:37, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN SEFERBER OLDU

Sorgun’da Cumartesi günü saat 17.00 sularında Cumhuriyet Caddesi’nde kaybolan Emir Talha Erdem (5), Çay Mahallesi Atıf Kılıç caddesinde bir apartmanın girişinde bulundu.
SORGUN SEFERBER OLDU Sorgun’da Cumartesi günü saat 17.00 sularında Cumhuriyet Caddesi’nde kaybolan Emir Talha Erdem (5), Çay Mahallesi Atıf Kılıç caddesinde bir apartmanın girişinde bulundu.Kaymakam Halil İbrahim Kazar, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, emniyet güçleri ve vatandaşlarında katıldığı arama çalışmaları gece 01,30 sularına kadar sürdü.Önce tek tek mobese kameraları inceleyen Kaymakam Halil İbrahim Kazar, ardından da vatandaşlarla birlikte sokak sokak kaybolan down sendromlu Emir Talha Erdem’i aradı. Gece saatler 01,30’u gösterirken Atıf Kılıç Caddesi’nde bir apartmana girdiği tespit edilen Erdem, buradan alınarak ailesine teslim edildi. Kaymakam Kazar ve İl Emniyet Müdürü Esertürk, Emir Talha Erdem’e oyuncak hediye ederek ailenin sevincine ortak oldular. SORGUN HALKI OLAYA DUYARSIZ KALMADI Downsendromlu 5 yaşındaki Emir Talha Erdem’in kaybolduğu haberi üzerine tüm Sorgun halkı Erdem’in bulunması için seferber oldu. Sosyal medya kullanıcıları kendi hesaplarında üzerinden Erdem’in fotoğraflarını paylaşarak biran önce bulunması için yoğun çaba sarf ettiler. Emniyet güçleriyle birlikte tüm vatandaşlar Emir Talha Erdem’in, bulunması için cadde ve sokaklarda bakmadık yer bırakmadılar. Gece saat: 01:30 sıralarında Emir Talha Erdem’in bulunması tüm ilçeyi sevince boğdu. Atıf Kılıç Caddesi üzerinde yoğun bir kalabalık eşliğinde küçük Erdem, emniyet güçleri tarafından ailesine teslim edildi. Erdem’in bulunması herkese bir nefes aldırdı.
Sorgun’da Cumartesi günü saat 17.00 sularında Cumhuriyet Caddesi’nde kaybolan Emir Talha Erdem (5), Çay Mahallesi Atıf Kılıç caddesinde bir apartmanın girişinde bulundu.

SORGUN SEFERBER OLDU

Sorgun’da Cumartesi günü saat 17.00 sularında Cumhuriyet Caddesi’nde kaybolan Emir Talha Erdem (5), Çay Mahallesi Atıf Kılıç caddesinde bir apartmanın girişinde bulundu.Kaymakam Halil İbrahim Kazar, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, emniyet güçleri ve vatandaşlarında katıldığı arama çalışmaları gece 01,30 sularına kadar sürdü.Önce tek tek mobese kameraları inceleyen Kaymakam Halil İbrahim Kazar, ardından da vatandaşlarla birlikte sokak sokak kaybolan down sendromlu Emir Talha Erdem’i aradı.

Gece saatler 01,30’u gösterirken Atıf Kılıç Caddesi’nde bir apartmana girdiği tespit edilen Erdem, buradan alınarak ailesine teslim edildi.

Kaymakam Kazar ve İl Emniyet Müdürü Esertürk, Emir Talha Erdem’e oyuncak hediye ederek ailenin sevincine ortak oldular.

SORGUN HALKI OLAYA DUYARSIZ KALMADI

Downsendromlu 5 yaşındaki Emir Talha Erdem’in kaybolduğu haberi üzerine tüm Sorgun halkı Erdem’in bulunması için seferber oldu. Sosyal medya kullanıcıları kendi hesaplarında üzerinden Erdem’in fotoğraflarını paylaşarak biran önce bulunması için yoğun çaba sarf ettiler. Emniyet güçleriyle birlikte tüm vatandaşlar Emir Talha Erdem’in, bulunması için cadde ve sokaklarda bakmadık yer bırakmadılar. Gece saat: 01:30 sıralarında Emir Talha Erdem’in bulunması tüm ilçeyi sevince boğdu. Atıf Kılıç Caddesi üzerinde yoğun bir kalabalık eşliğinde küçük Erdem, emniyet güçleri tarafından ailesine teslim edildi. Erdem’in bulunması herkese bir nefes aldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.