Sorgun Şefkat Eli Derneği de Yiğit Alp’e destek oldu

GÜNDEM 26.08.2021 - 10:16, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun Şefkat Eli Derneği de Yiğit Alp’e destek oldu

Yozgat'ın yardımda yarıştığı SMA hastası minik Yiğit Alp için düzenlenen yardım kampanyasına destek olan Sorgun Şefkat Eli Derneği gönülden gönüle uzanan yardım köprüsünde rol oynadı.
Yozgat'ın yardımda yarıştığı SMA hastası minik Yiğit Alp için düzenlenen yardım kampanyasına destek olan Sorgun Şefkat Eli Derneği gönülden gönüle uzanan yardım köprüsünde rol oynadı. Dernek Başkanı Pınar Ünal, "Derneğimiz çatısı altında çocuklarımıza her zaman yardımcı olmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamak için adeta seferber olan yönetimimiz ve üyelerimiz var. Tabi bunun yanında bizleri destekleriyle ayakta tutan hayırseverlerimiz var. Bu destekleri yerine ulaştırmak için gece gündüz titizlikle çalışıp, büyük çabalar harcıyoruz. Bu çerçevede SMA hastası Yiğit Alp içinde elimizden ne geldiyse onu yapmaya çalıştık. Yiğit Alp'e nefes olan herkesten Allah razı olsun. Bizleri aracı koyup minik kardeşimize yardımlarını ulaştıran hayırseverlerimiz eksik olmasınlar." dedi.      Ünal, kendisinin de bir anne olduğunu belirterek, "Yiğit Alp'in muhteşem bir ailesi ve akrabaları var. Yiğit Alp için kenetlendiklerini görünce bizlerde neler yapabiliriz diye bir çaba içerisine girdik. Bu seferberlikte dernek olarak düzenlenen kampanyaya katıldık. Bende bir anneyim. Annelik duygusu çok farklı bir şey. Dualarımızla Yiğit Alp'in yanında olduk. Hayırseverlerimizle birlikte destekçi olduk. Bir anne olarak Yiğit Alp'e uygulanacak tedaviyle sağlığına kavuşup bir arada olacağımız günlerin duasını ediyorum" diye konuştu. (BEKİR ÖZBEK)
Yozgat'ın yardımda yarıştığı SMA hastası minik Yiğit Alp için düzenlenen yardım kampanyasına destek olan Sorgun Şefkat Eli Derneği gönülden gönüle uzanan yardım köprüsünde rol oynadı.

Yozgat'ın yardımda yarıştığı SMA hastası minik Yiğit Alp için düzenlenen yardım kampanyasına destek olan Sorgun Şefkat Eli Derneği gönülden gönüle uzanan yardım köprüsünde rol oynadı.

Dernek Başkanı Pınar Ünal, "Derneğimiz çatısı altında çocuklarımıza her zaman yardımcı olmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamak için adeta seferber olan yönetimimiz ve üyelerimiz var. Tabi bunun yanında bizleri destekleriyle ayakta tutan hayırseverlerimiz var. Bu destekleri yerine ulaştırmak için gece gündüz titizlikle çalışıp, büyük çabalar harcıyoruz. Bu çerçevede SMA hastası Yiğit Alp içinde elimizden ne geldiyse onu yapmaya çalıştık. Yiğit Alp'e nefes olan herkesten Allah razı olsun. Bizleri aracı koyup minik kardeşimize yardımlarını ulaştıran hayırseverlerimiz eksik olmasınlar." dedi.     

Ünal, kendisinin de bir anne olduğunu belirterek, "Yiğit Alp'in muhteşem bir ailesi ve akrabaları var. Yiğit Alp için kenetlendiklerini görünce bizlerde neler yapabiliriz diye bir çaba içerisine girdik. Bu seferberlikte dernek olarak düzenlenen kampanyaya katıldık. Bende bir anneyim. Annelik duygusu çok farklı bir şey. Dualarımızla Yiğit Alp'in yanında olduk. Hayırseverlerimizle birlikte destekçi olduk. Bir anne olarak Yiğit Alp'e uygulanacak tedaviyle sağlığına kavuşup bir arada olacağımız günlerin duasını ediyorum" diye konuştu. (BEKİR ÖZBEK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.