Su, sorun olmaya başladı

SORGUN 02.02.2021 - 10:26, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Su, sorun olmaya başladı

Hayati önem taşıyan suyun son haftalarda ilçemizin yüksek kesimlerinde sık sık kesilmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Hayati önem taşıyan suyun son haftalarda ilçemizin yüksek kesimlerinde sık sık kesilmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. VATANDAŞ TEPKİLİ!                 İçinde bulunduğumuz kış aylarında yağışların olmaması bütün doğayı etkilerken, yeraltı su kaynaklarının beslenememesi evlerde musluklardan akan içme suyunu da etkiledi. Vatandaşlar, Sorgun'da özellikle yüksek kesimlerde suların kesilmesinden dert yanarken günde 7-8 saat akan suya tepki gösterdi. YAZ GELİNCE NE OLACAK ?                 Kış gününde su sarfiyatının az olduğunu belirten vatandaşlar, yaz aylarında su sarfiyatının zirve yaptığı günlerde Sorgun'un su ihtiyacının nasıl karşılanacağını konuşmaya başladı. YETKİLİLER SU ARIYOR!                 Edinilen bilgilere göre yetkililer ilçe içme suyu şebekesine su takviyesi için çalışmalar yürütüyor ama bunun şehir şebekesinde yaşanan sıkıntıya ne kadar çare olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.                 İlçemizde son günlerde az da olsa görülen yağışlar yeraltı su kaynaklarını besleyecek kadar çok olmasa da ilçemiz için umut oldu.                 Ayrıca, yetkililer vatandaşları suyun tasarruflu kullanmaları konusunda uyarıyor. (Bekir Özbek)
Hayati önem taşıyan suyun son haftalarda ilçemizin yüksek kesimlerinde sık sık kesilmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Hayati önem taşıyan suyun son haftalarda ilçemizin yüksek kesimlerinde sık sık kesilmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

VATANDAŞ TEPKİLİ!

                İçinde bulunduğumuz kış aylarında yağışların olmaması bütün doğayı etkilerken, yeraltı su kaynaklarının beslenememesi evlerde musluklardan akan içme suyunu da etkiledi. Vatandaşlar, Sorgun'da özellikle yüksek kesimlerde suların kesilmesinden dert yanarken günde 7-8 saat akan suya tepki gösterdi.

YAZ GELİNCE NE OLACAK ?

                Kış gününde su sarfiyatının az olduğunu belirten vatandaşlar, yaz aylarında su sarfiyatının zirve yaptığı günlerde Sorgun'un su ihtiyacının nasıl karşılanacağını konuşmaya başladı.

YETKİLİLER SU ARIYOR!

                Edinilen bilgilere göre yetkililer ilçe içme suyu şebekesine su takviyesi için çalışmalar yürütüyor ama bunun şehir şebekesinde yaşanan sıkıntıya ne kadar çare olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

                İlçemizde son günlerde az da olsa görülen yağışlar yeraltı su kaynaklarını besleyecek kadar çok olmasa da ilçemiz için umut oldu.

                Ayrıca, yetkililer vatandaşları suyun tasarruflu kullanmaları konusunda uyarıyor. (Bekir Özbek)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.