Takımlarımız Bölgesel Amatör Lig’e katılmıyor

SPOR 27.05.2021 - 10:15, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Takımlarımız Bölgesel Amatör Lig’e katılmıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor, yeni sezonda lige katılmama kararı aldı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor, yeni sezonda lige katılmama kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde Haziran ayı sonrasında Bölgesel Amatör Lig de maçların başlamasının planlandığı, hızlandırılmış olarak oynanacak olan lige ise isteyen takımın katılıp, istemeyen takımın ise katılmayacağı, lige katılmayan takımların ise küme düşürülmeyeceği yönündeki açıklamaların ardından Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor lige katılmama kararı aldı. TFF 10 Mayıs 2021 tarihinde bir açıklama yayınlayarak, 2020-2021 sezonunun seyircisiz sıkıştırılmış bir takvimle oynatılacağı katılacak takımların her maç öncesi zorunlu Covit testine tabi olacaklarını, tüm bu şartlar sağlansa bile ligin oynanabilmesinin ancak, İlgili devlet kurum ve  kuruluşlarının, TFF Yönetim Kurulunun, Sağlık Kurulunun onayı ile mümkün olacağı belirtildiğini hatırlattı. Kulüplere, bu sezonun sadece katılmak isteyen takımlarla oynanacağı, katılmayan takımların hiç bir hak kaybına uğramadan 2021-2022 sezonunda BAL’da devam edebileceklerinin güvencesi verildi.  TFF tarafından yapılan bu açıklamanın ardından gerek Sorgun Belediyespor, gerekse Çayıralan Esnafspor kulübü yöneticileri lige katılmama kararı aldılar. Bu durumda 2021-2022 Futbol Sezonu’nda şu anki statüye göre Yozgatspor 1959 FK, Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor gelecek yıl aynı grupta ve BAL’da mücadele edecek. Aralarında yapılan sıralama sonucu sonda kalan iki takım amatör kümeye düşecek.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor, yeni sezonda lige katılmama kararı aldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor, yeni sezonda lige katılmama kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde Haziran ayı sonrasında Bölgesel Amatör Lig de maçların başlamasının planlandığı, hızlandırılmış olarak oynanacak olan lige ise isteyen takımın katılıp, istemeyen takımın ise katılmayacağı, lige katılmayan takımların ise küme düşürülmeyeceği yönündeki açıklamaların ardından Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor lige katılmama kararı aldı.

TFF 10 Mayıs 2021 tarihinde bir açıklama yayınlayarak, 2020-2021 sezonunun seyircisiz sıkıştırılmış bir takvimle oynatılacağı katılacak takımların her maç öncesi zorunlu Covit testine tabi olacaklarını, tüm bu şartlar sağlansa bile ligin oynanabilmesinin ancak, İlgili devlet kurum ve  kuruluşlarının, TFF Yönetim Kurulunun, Sağlık Kurulunun onayı ile mümkün olacağı belirtildiğini hatırlattı. Kulüplere, bu sezonun sadece katılmak isteyen takımlarla oynanacağı, katılmayan takımların hiç bir hak kaybına uğramadan 2021-2022 sezonunda BAL’da devam edebileceklerinin güvencesi verildi.  TFF tarafından yapılan bu açıklamanın ardından gerek Sorgun Belediyespor, gerekse Çayıralan Esnafspor kulübü yöneticileri lige katılmama kararı aldılar.

Bu durumda 2021-2022 Futbol Sezonu’nda şu anki statüye göre Yozgatspor 1959 FK, Sorgun Belediyespor ve Çayıralan Esnafspor gelecek yıl aynı grupta ve BAL’da mücadele edecek. Aralarında yapılan sıralama sonucu sonda kalan iki takım amatör kümeye düşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.