TCDD Genel Müdürü Akbaş’tan YHT açıklaması

GÜNDEM 26.10.2021 - 11:03, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

TCDD Genel Müdürü Akbaş’tan YHT açıklaması

TCDD’nin yeni genel müdürü Metin Akbaş Kırıkkale,Yozgat ve Sivas kamuoyunun bir an önce tamamlanarak seferlerine başlamasını beklediği YHT Ankara,Yozgat ve Sivas projesiyle ilgili ilk açıklamasını fotoğraflarıyla sosyal medya üzerinden paylaştı.
TCDD’nin yeni genel müdürü Metin Akbaş Kırıkkale,Yozgat ve Sivas kamuoyunun bir an önce tamamlanarak  seferlerine başlamasını beklediği YHT Ankara,Yozgat ve Sivas projesiyle ilgili ilk açıklamasını fotoğraflarıyla sosyal medya üzerinden paylaştı. Akbaş , açıklamasında Ankara-Yozgat-Sivas YHT projesinin ne  zaman tamamlanıp hizmete açılacağı ve tren seferlerine de  ne zaman başlanacağı konusunda tarih  vermedi .Genel  müdür,Metin Akbaş hızlı trenin akıbetine ilişkin olarak  “ Ankara Yozgat YHT projesinin inşa sürecinde sona  yaklaştık “demekle yetindi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  Ankara Sivas YHT projesi şantiyelerinde incelemelerde bulunduğunu ifade eden TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, T 15 tünelinde  yüklenici firmadan bilgi aldığını ve bu projede modern ulaşımın tüm bileşenlerinin eksiksiz uygulandığını açıkladı.Akbaş açıklamasında aynen şunları söyledi :  “Yozgat’tayız! Balışeyh’teki incelemelerimizin ardından YHT Setiyle bir sonraki durağımız Yozgat’a ulaştık. Yozgat YHT Gar sahasında devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İnşa süreci hakkında mesai arkadaşlarımızdan bilgi aldık, değerlendirmelerde bulunduk. Modern ulaşımın tüm bileşenlerinin eksiksiz uygulandığı projemizin ilerleme durumu ve çalışmaları hakkında yüklenici firmalardan brifing aldık, değerlendirmelerde bulunduk. T15 Tünelinde şantiye gezisi gerçekleştirerek çalışmaları yerinde inceledik,  işçilerimizle sohbet ettik. Kırıkkkale’deyiz! Bakan Yardımcımız Sayın Enver İskurt Bey’in iştirakleriyle inşa sürecinde sona yaklaştığımız  Ankara-Sivas YHT projesi yapım işlerini yerinde incelemek için Kırıkkale Yahşihan Şantiyesini ziyaret ettik.” (HABER MERKEZİ)
TCDD’nin yeni genel müdürü Metin Akbaş Kırıkkale,Yozgat ve Sivas kamuoyunun bir an önce tamamlanarak seferlerine başlamasını beklediği YHT Ankara,Yozgat ve Sivas projesiyle ilgili ilk açıklamasını fotoğraflarıyla sosyal medya üzerinden paylaştı.

TCDD’nin yeni genel müdürü Metin Akbaş Kırıkkale,Yozgat ve Sivas kamuoyunun bir an önce tamamlanarak  seferlerine başlamasını beklediği YHT Ankara,Yozgat ve Sivas projesiyle ilgili ilk açıklamasını fotoğraflarıyla sosyal medya üzerinden paylaştı.

Akbaş , açıklamasında Ankara-Yozgat-Sivas YHT projesinin ne  zaman tamamlanıp hizmete açılacağı ve tren seferlerine de  ne zaman başlanacağı konusunda tarih  vermedi .Genel  müdür,Metin Akbaş hızlı trenin akıbetine ilişkin olarak  “ Ankara Yozgat YHT projesinin inşa sürecinde sona  yaklaştık “demekle yetindi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  Ankara Sivas YHT projesi şantiyelerinde incelemelerde bulunduğunu ifade eden TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, T 15 tünelinde  yüklenici firmadan bilgi aldığını ve bu projede modern ulaşımın tüm bileşenlerinin eksiksiz uygulandığını açıkladı.Akbaş açıklamasında aynen şunları söyledi :

 “Yozgat’tayız! Balışeyh’teki incelemelerimizin ardından YHT Setiyle bir sonraki durağımız Yozgat’a ulaştık. Yozgat YHT Gar sahasında devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İnşa süreci hakkında mesai arkadaşlarımızdan bilgi aldık, değerlendirmelerde bulunduk. Modern ulaşımın tüm bileşenlerinin eksiksiz uygulandığı projemizin ilerleme durumu ve çalışmaları hakkında yüklenici firmalardan brifing aldık, değerlendirmelerde bulunduk. T15 Tünelinde şantiye gezisi gerçekleştirerek çalışmaları yerinde inceledik,  işçilerimizle sohbet ettik. Kırıkkkale’deyiz! Bakan Yardımcımız Sayın Enver İskurt Bey’in iştirakleriyle inşa sürecinde sona yaklaştığımız  Ankara-Sivas YHT projesi yapım işlerini yerinde incelemek için Kırıkkale Yahşihan Şantiyesini ziyaret ettik.” (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.