Tinel ile yollar ayrıldı

SPOR 12.01.2021 - 12:55, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Tinel ile yollar ayrıldı

Misli.Com Üçüncü Ligi İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor’da teknik direktör Nihat Tinel'in istifa ettiği bildirildi.
Misli.Com Üçüncü Ligi İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor’da teknik direktör Nihat Tinel'in istifa ettiği bildirildi. Yozgatspor’un alt yapısından yetiştikten sonra Yozgatspor’un başarısı için ter döken futbol yaşantısını tamamladıktan sonra da Yozgatspor’dan kopmayan ve kırmızı siyahlı ekipte hem alt yapı sorumluluğu yapan hem de yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunan Nihat Tinel, teknik direktör olan Yozgatspor’un başına getirilmişti. Yozgatspor aşığı olan Tinel, elindeki kadro ile ligin ilk devresinde kötü sonuçlar alıp, dün Karaman Belediyespor ile oynanan müsabakada da takımının yenilmesinin ardından yönetim ile karşılıklı anlaşarak istifa ettiği bildirildi. Yozgatspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘’Teknik sorumlumuz Nihat Tinel ve heyeti ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeleri feshedilmiştir. Bundan sonraki sportif hayatlarında ve hayatlarında başarılar diliyoruz.  Yeni teknik sorumlu ile ilgili görüşmelerimiz devam etmekte olup en geç yarın kamuoyu ile paylaşılacaktır. Takımımız 11 Ocak 2021 pazartesi günü tesislerimizde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaktır’’ denildi. Tinel, dün Bozok Stadında Karaman Belediyespor ile oynanan müsabakada Yozgatspor’un kalesinde gördüğü ikinci golün ardından müsabaka hakeme itirazları sonrasında kırmızı kart görmüştü. Fidan sesleri Diğer yandan Teknik Direktörlük Görevinden ayrılan Nihat Tinel yerine Yozgatspor’da teknik direktörlük görevi için Memduh Fidan’ın düşünüldüğü öğrenildi. Ligin ilk yarısının son haftasında Tinel ve ekibiyle yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı içerisine giren kırmızı siyahlı yönetimin daha önce Yozgatspor’da görev yapmış olan Memduh Fidan ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Yozgat’a gelerek Yozgatspor yönetimi ile bir görüşme yapması beklenen Fidan’ın kırmızı siyahlı yönetim ile her konuda anlaşması durumunda Yozgat’ta kalarak ligin ikinci yarısı için hazırlıklara ara vermeden başlayacağı sızan haberler arasında. Yozgatspor’un Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele ettiği dönemde 2017 yılında teknik direktör olarak getirilen Memduh Fidan ile bazı oyuncular arasında yaşanan sıkıntıların ardından tecrübeli teknik adam kamp dönüşü gönderilmişti. Yozgatspor’dan sonra Bursa Amatör Ligi takımlarından Bursa Güvenspor’a giden Memduh Fidan, daha sonra Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Zaferspor’u çalıştırdı. 2019 yılında Bursaspor alt yapısında görev alan tecrübeli teknik adam geçen sezon ise yeniden Zaferspor ile anlaşarak Bölgesel Amatör Lig’de görev yaptı.
Misli.Com Üçüncü Ligi İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor’da teknik direktör Nihat Tinel'in istifa ettiği bildirildi.

Misli.Com Üçüncü Ligi İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor’da teknik direktör Nihat Tinel'in istifa ettiği bildirildi.

Yozgatspor’un alt yapısından yetiştikten sonra Yozgatspor’un başarısı için ter döken futbol yaşantısını tamamladıktan sonra da Yozgatspor’dan kopmayan ve kırmızı siyahlı ekipte hem alt yapı sorumluluğu yapan hem de yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunan Nihat Tinel, teknik direktör olan Yozgatspor’un başına getirilmişti.

Yozgatspor aşığı olan Tinel, elindeki kadro ile ligin ilk devresinde kötü sonuçlar alıp, dün Karaman Belediyespor ile oynanan müsabakada da takımının yenilmesinin ardından yönetim ile karşılıklı anlaşarak istifa ettiği bildirildi.

Yozgatspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘’Teknik sorumlumuz Nihat Tinel ve heyeti ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeleri feshedilmiştir. Bundan sonraki sportif hayatlarında ve hayatlarında başarılar diliyoruz.  Yeni teknik sorumlu ile ilgili görüşmelerimiz devam etmekte olup en geç yarın kamuoyu ile paylaşılacaktır. Takımımız 11 Ocak 2021 pazartesi günü tesislerimizde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaktır’’ denildi.

Tinel, dün Bozok Stadında Karaman Belediyespor ile oynanan müsabakada Yozgatspor’un kalesinde gördüğü ikinci golün ardından müsabaka hakeme itirazları sonrasında kırmızı kart görmüştü.

Fidan sesleri

Diğer yandan Teknik Direktörlük Görevinden ayrılan Nihat Tinel yerine Yozgatspor’da teknik direktörlük görevi için Memduh Fidan’ın düşünüldüğü öğrenildi.

Ligin ilk yarısının son haftasında Tinel ve ekibiyle yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı içerisine giren kırmızı siyahlı yönetimin daha önce Yozgatspor’da görev yapmış olan Memduh Fidan ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Yozgat’a gelerek Yozgatspor yönetimi ile bir görüşme yapması beklenen Fidan’ın kırmızı siyahlı yönetim ile her konuda anlaşması durumunda Yozgat’ta kalarak ligin ikinci yarısı için hazırlıklara ara vermeden başlayacağı sızan haberler arasında.

Yozgatspor’un Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele ettiği dönemde 2017 yılında teknik direktör olarak getirilen Memduh Fidan ile bazı oyuncular arasında yaşanan sıkıntıların ardından tecrübeli teknik adam kamp dönüşü gönderilmişti.

Yozgatspor’dan sonra Bursa Amatör Ligi takımlarından Bursa Güvenspor’a giden Memduh Fidan, daha sonra Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Zaferspor’u çalıştırdı. 2019 yılında Bursaspor alt yapısında görev alan tecrübeli teknik adam geçen sezon ise yeniden Zaferspor ile anlaşarak Bölgesel Amatör Lig’de görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.