TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ SORGUN ŞUBESİNDEN ÜYELERE DUYURU

RESMİ İLAN 19.10.2021 - 09:56, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ SORGUN ŞUBESİNDEN ÜYELERE DUYURU

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ SORGUN ŞUBESİNDEN ÜYELERE DUYURU Türk Kızılay Tüzüğü ve ilgili mevzuatlar doğrultusunda, Şubemize kayıtlı bulunan üyelerimizin, üye kayıt bilgilerinde eksikliklerinin güncellenmesi ve aidat borcu bulunan Kızılay Üyelerimizin 24/10/2021 Pazar gününe kadar, Şubemize başvurarak eksik bilgilerinin güncellemelerini ve aidat borçlarının ödeme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde yasal sorumluluklarını yerine getirmeyen üyelerimize Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince işlem yapılacaktır. Değerli katkılarınızın devamını diler, gereği bilgilerinize saygı ile duyurulur.

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ SORGUN ŞUBESİNDEN

ÜYELERE DUYURU

Türk Kızılay Tüzüğü ve ilgili mevzuatlar doğrultusunda, Şubemize kayıtlı bulunan üyelerimizin, üye kayıt bilgilerinde eksikliklerinin güncellenmesi ve aidat borcu bulunan Kızılay Üyelerimizin 24/10/2021 Pazar gününe kadar, Şubemize başvurarak eksik bilgilerinin güncellemelerini ve aidat borçlarının ödeme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde yasal sorumluluklarını yerine getirmeyen üyelerimize Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince işlem yapılacaktır. Değerli katkılarınızın devamını diler, gereği bilgilerinize saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.