TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. YOZGAT ŞEKER FABRİKASI İHALE İLANI

RESMİ İLAN 11.08.2021 - 18:09, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. YOZGAT ŞEKER FABRİKASI İHALE İLANI

Fabrikamız 2021/2022 Kampa Döneminde Meydan Tahmil Tahliye Hizmetleri işi, Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhale Kayıt No : 2021/463799 1-İdarenin a-) Adresi : Sivas Karayolu 5. Km Sorgun/YOZGAT b-) Telefon No                : 0 354 441 10 10 c-) Faks No : 0 354 441 10 18 2-İhale Konusu Malın a-) Niteliği, Türü ve Miktarı : 2021–2022 Kampanya dönemi süresince (± 20) (110 gün),  2 Adet Lastik Tekerlekli Yükleyici, 4 Adet Damperli kamyonla ve 1 Adet Beko Loder (Ters Kepçe) ile tahmini (± 20) 120.000 ton olmak üzere; kok, kireç taşı v.s. işletme malzemelerinin günlük olarak stok sahasından kullanım yerine 24 saat süre içerisinde istenilen zamanlarda getirilmesi, fabrika sahasına gelen kok kömürünün nakil araçlarından indirilerek stok sahasına tarif edileceği şekilde istif edilmesi, istenilen malzemelerin bunkerlere dökülmesi veya iş makineleri ile bunkerlere itilmesi, bunların işlendikten sonra oluşan atıkların, pancar ile birlikte fabrikaya gelmiş diğer malzemelerin (pancar toprağı, kuyruk, taş, kum, ot v.s.) ve pres filtre çamurunun, İdarece gösterilen yerlere usulüne uygun olarak taşınması ve tarif edilen şekilde istiflenmesi, bu atık yığınlarının günlük tesviye edilmesi, yüklenicinin temin edeceği stabilize veya uygun malzemelerle, döküm sahalarının tesviyesi ve sahaya çıkan yolların nakliye araçlarının çalışmalarına uygun hale getirilmesi, beko loderle kazıma, kırma ve yükleme işlerinin yapılması şartnamenin kapsamı içindedir.         Detay ve diğer unsurlar Teknik Şartnamede açıklanmıştır.  b-) Yapılacağı Yer                 : Yozgat Şeker Fabrikası  c-) İşin Süresi                       : +- 20 Toleranslı 110 Gün 3-İhalenin a-) Yapılacağı Yer         : Yozgat Şeker Fabrikası Ofis Toplantı Salonu b-) Tarihi ve Saati         : 23.08.2021 - Saat 14:30  4)-İhale dokümanı Yozgat Şeker Fabrikası Ticaret Servisi (Sivas Karayolu 5. Km Sorgun/YOZGAT) adresinde görülebilir ve TL. 100,00 (Y.Yüztürklirası) bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. 5-İstekliler teklif ettikleri bedelin 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 6-Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır. 7-Gerektiğinde açık eksiltme ve pazarlık yapılabileceğinden isteklilerin veya kanuni temsilcilerinin ihale gün ve saatinde fabrikamızda hazır bulunmaları gerekmektedir. 8-Mezkûr alım 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa (ceza ve yasaklamalarla ilgili hükümleri hariç) tabi olmayıp, ihale Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır. Teşekkülümüz ihaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakta serbesttir.
Fabrikamız 2021/2022 Kampa Döneminde Meydan Tahmil Tahliye Hizmetleri işi, Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.
İhale Kayıt No : 2021/463799
1-İdarenin
a-) Adresi : Sivas Karayolu 5. Km Sorgun/YOZGAT
b-) Telefon No                : 0 354 441 10 10
c-) Faks No : 0 354 441 10 18
2-İhale Konusu Malın
a-) Niteliği, Türü ve Miktarı : 2021–2022 Kampanya dönemi süresince (± 20) (110 gün),  2 Adet Lastik Tekerlekli Yükleyici, 4 Adet Damperli kamyonla ve 1 Adet Beko Loder (Ters Kepçe) ile tahmini (± 20) 120.000 ton olmak üzere; kok, kireç taşı v.s. işletme malzemelerinin günlük olarak stok sahasından kullanım yerine 24 saat süre içerisinde istenilen zamanlarda getirilmesi, fabrika sahasına gelen kok kömürünün nakil araçlarından indirilerek stok sahasına tarif edileceği şekilde istif edilmesi, istenilen malzemelerin bunkerlere dökülmesi veya iş makineleri ile bunkerlere itilmesi, bunların işlendikten sonra oluşan atıkların, pancar ile birlikte fabrikaya gelmiş diğer malzemelerin (pancar toprağı, kuyruk, taş, kum, ot v.s.) ve pres filtre çamurunun, İdarece gösterilen yerlere usulüne uygun olarak taşınması ve tarif edilen şekilde istiflenmesi, bu atık yığınlarının günlük tesviye edilmesi, yüklenicinin temin edeceği stabilize veya uygun malzemelerle, döküm sahalarının tesviyesi ve sahaya çıkan yolların nakliye araçlarının çalışmalarına uygun hale getirilmesi, beko loderle kazıma, kırma ve yükleme işlerinin yapılması şartnamenin kapsamı içindedir.
        Detay ve diğer unsurlar Teknik Şartnamede açıklanmıştır. 
b-) Yapılacağı Yer                 : Yozgat Şeker Fabrikası 
c-) İşin Süresi                       : +- 20 Toleranslı 110 Gün
3-İhalenin
a-) Yapılacağı Yer         : Yozgat Şeker Fabrikası Ofis Toplantı Salonu
b-) Tarihi ve Saati         : 23.08.2021 - Saat 14:30 
4)-İhale dokümanı Yozgat Şeker Fabrikası Ticaret Servisi (Sivas Karayolu 5. Km Sorgun/YOZGAT) adresinde görülebilir ve TL. 100,00 (Y.Yüztürklirası) bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
5-İstekliler teklif ettikleri bedelin 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
6-Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.
7-Gerektiğinde açık eksiltme ve pazarlık yapılabileceğinden isteklilerin veya kanuni temsilcilerinin ihale gün ve saatinde fabrikamızda hazır bulunmaları gerekmektedir.
8-Mezkûr alım 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa (ceza ve yasaklamalarla ilgili hükümleri hariç) tabi olmayıp, ihale Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esaslarına göre yapılacaktır. Teşekkülümüz ihaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakta serbesttir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.