UYUM EĞİTİMLERİ TAMAM

GÜNDEM 06.09.2021 - 18:32, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

UYUM EĞİTİMLERİ TAMAM

Yozgat il genelinde başlayan uyum eğitimleri tamamlandı.
UYUM EĞİTİMLERİ TAMAM Yozgat il genelinde başlayan uyum eğitimleri tamamlandı.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, 6 Eylül Pazartesi Günü başlayacak olan 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı öncesi, ilçedeki okul öncesi ve ilkokulu 1. sınıf öğrencilerinin Uyum Eğitimlerini yerinde inceledi. Bu kapsamda ilçemiz Yeşilyurt Anaokulu, Atatürk İlkokulu ve Agahefendi İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin ilk günkü heyecanlarına ortak olan Öcal, 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm eğitim çalışanları, öğrenciler ve veliler için hayırlı olması temennilerinde bulundu. (Haber: Alparslan DOĞAN)  
Yozgat il genelinde başlayan uyum eğitimleri tamamlandı.

UYUM EĞİTİMLERİ TAMAM

Yozgat il genelinde başlayan uyum eğitimleri tamamlandı.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, 6 Eylül Pazartesi Günü başlayacak olan 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı öncesi, ilçedeki okul öncesi ve ilkokulu 1. sınıf öğrencilerinin Uyum Eğitimlerini yerinde inceledi. Bu kapsamda ilçemiz Yeşilyurt Anaokulu, Atatürk İlkokulu ve Agahefendi İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin ilk günkü heyecanlarına ortak olan Öcal, 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm eğitim çalışanları, öğrenciler ve veliler için hayırlı olması temennilerinde bulundu. (Haber: Alparslan DOĞAN)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.