Üzerinden 1 yıl geçmeden ekmek zam yapıldı

GÜNDEM 06.09.2021 - 18:29, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Üzerinden 1 yıl geçmeden ekmek zam yapıldı

Yozgat’ta ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı ve hafta sonundan itibaren uygulanmaya başlandı
Üzerinden 1 yıl geçmeden ekmek zam yapıldı Yozgat’ta ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı ve hafta sonundan itibaren uygulanmaya başlandı.Daha önce 1 lira 50 kuruşa satılan 200 gram ekmek, 1 lira 75 kuruştan satılmaya başlandı. Yozgat’ta ekmeğe en son 2020’de kasım ayında zam yapılmıştı. Önceki yapılan zammın üzerinden daha 1 yıl geçmemiş olmasına rağmen ekmeğe yeniden zam yapılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Ekmek gibi günlük zorunlu tüketim maddesine yapılan zam vatandaşı kara kara düşündürmeye başladı. (Haber: Bekir ÖZBEK)
Yozgat’ta ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı ve hafta sonundan itibaren uygulanmaya başlandı

Üzerinden 1 yıl geçmeden ekmek zam yapıldı

Yozgat’ta ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı ve hafta sonundan itibaren uygulanmaya başlandı.Daha önce 1 lira 50 kuruşa satılan 200 gram ekmek, 1 lira 75 kuruştan satılmaya başlandı. Yozgat’ta ekmeğe en son 2020’de kasım ayında zam yapılmıştı. Önceki yapılan zammın üzerinden daha 1 yıl geçmemiş olmasına rağmen ekmeğe yeniden zam yapılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Ekmek gibi günlük zorunlu tüketim maddesine yapılan zam vatandaşı kara kara düşündürmeye başladı. (Haber: Bekir ÖZBEK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.