VALİ POLAT HAFTA SONUNU ÇOCUKLARA AYIRDI

GÜNDEM 30.09.2021 - 09:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

VALİ POLAT HAFTA SONUNU ÇOCUKLARA AYIRDI

Yozgat Valisi Ziya Polat, hafta sonu çocukların yer aldığı etkinliklere katılarak hem çocuklar ile sohbet etti hem de onlar ile spor yaptı.
VALİ POLAT HAFTA SONUNU ÇOCUKLARA AYIRDI YOzgat Valisi Ziya Polat, hafta sonu çocukların yer aldığı etkinliklere katılarak hem çocuklar ile sohbet etti hem de onlar ile spor yaptı. Vali Polat, cumartesi günü Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Uçurma şenliğinde kurum bünyesinde barınan çocuklar ile bir araya geldi. Daha sonra Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Spor Haftası etkinliğine katılan Vali Polat burada da çocuklar ile vakit geçirip penaltı atışı yaptı. Pazar gününü de çocuklara ayıran Vali Polat, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çok Amaçlı Spor Salon’unda açılan Basketbol ve Tekvando kurslarına katıldı. Basketbol kursunda minik ve genç sporcular ile bir araya gelen Vali Polat, önce sporcular ile sohbet etti daha sonra ise çocuklar ile birlikte basketbol maçı ve seri atışlar yaptı. Basketbol kursunun ardından tekvandocu çocuklar ile bir araya gelen Vali Polat, burada da çocuklar ile sohbet etti. Vali Polat Antrenmanlar sonrasında çocuklar ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yozgat Valisi Ziya Polat, hafta sonu çocukların yer aldığı etkinliklere katılarak hem çocuklar ile sohbet etti hem de onlar ile spor yaptı.

VALİ POLAT HAFTA SONUNU ÇOCUKLARA AYIRDI

YOzgat Valisi Ziya Polat, hafta sonu çocukların yer aldığı etkinliklere katılarak hem çocuklar ile sohbet etti hem de onlar ile spor yaptı.
Vali Polat, cumartesi günü Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Uçurma şenliğinde kurum bünyesinde barınan çocuklar ile bir araya geldi. Daha sonra Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Spor Haftası etkinliğine katılan Vali Polat burada da çocuklar ile vakit geçirip penaltı atışı yaptı. Pazar gününü de çocuklara ayıran Vali Polat, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çok Amaçlı Spor Salon’unda açılan Basketbol ve Tekvando kurslarına katıldı. Basketbol kursunda minik ve genç sporcular ile bir araya gelen Vali Polat, önce sporcular ile sohbet etti daha sonra ise çocuklar ile birlikte basketbol maçı ve seri atışlar yaptı. Basketbol kursunun ardından tekvandocu çocuklar ile bir araya gelen Vali Polat, burada da çocuklar ile sohbet etti. Vali Polat Antrenmanlar sonrasında çocuklar ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.