Veliden öğrenciye tablet hediyesi

EĞİTİM 26.01.2021 - 08:54, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Veliden öğrenciye tablet hediyesi

Sorgun Agahefendi ilkokulu 3-C sınıfı velilerinden Kamil Doğandemir, dar gelirli bir öğrenciye tablet hediye etti.
Sorgun Agahefendi ilkokulu 3-C sınıfı velilerinden Kamil Doğandemir, dar gelirli bir öğrenciye tablet hediye etti. Tableti sınıf öğretmeni İshak Şimşek’e teslim eden Doğandemir “Pandemi dolayısıyla öğrencilerimiz yüz yüze eğitimden mahrum kaldılar. Bu salgının eğitim camiamıza verdiği zararı en aza indirmek için tüm vatandaşların ellerinden geleni yapması gerekiyor. Bende bütçemin elverdiği kadarıyla bir öğrencimizin uzaktan eğitimine destek olmak amacıyla bir tablet hediye ettim. Güle güle kullansın” ifadelerini kullandı. İshak Şimşek’de Doğandemir’e teşekkür ederek “Velimiz canlı derslere katılamayan bir öğrencimize tablet hediye etti. Geçirdiğimiz bu zor zamanlarda, velimize duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. En kısa sürede tekrar sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşup öğrencilerimizle birlikte sınıflarda derslerimizi en iyi şekilde işlemeye devam etmeyi umut ediyoruz” dedi.Alparslan Doğan
Sorgun Agahefendi ilkokulu 3-C sınıfı velilerinden Kamil Doğandemir, dar gelirli bir öğrenciye tablet hediye etti.

Sorgun Agahefendi ilkokulu 3-C sınıfı velilerinden Kamil Doğandemir, dar gelirli bir öğrenciye tablet hediye etti.

Tableti sınıf öğretmeni İshak Şimşek’e teslim eden Doğandemir “Pandemi dolayısıyla öğrencilerimiz yüz yüze eğitimden mahrum kaldılar. Bu salgının eğitim camiamıza verdiği zararı en aza indirmek için tüm vatandaşların ellerinden geleni yapması gerekiyor. Bende bütçemin elverdiği kadarıyla bir öğrencimizin uzaktan eğitimine destek olmak amacıyla bir tablet hediye ettim. Güle güle kullansın” ifadelerini kullandı.

İshak Şimşek’de Doğandemir’e teşekkür ederek “Velimiz canlı derslere katılamayan bir öğrencimize tablet hediye etti. Geçirdiğimiz bu zor zamanlarda, velimize duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. En kısa sürede tekrar sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşup öğrencilerimizle birlikte sınıflarda derslerimizi en iyi şekilde işlemeye devam etmeyi umut ediyoruz” dedi.Alparslan Doğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.