Yerköy Belediyesi'nden Manavgat yangınına İtfaiye desteği

GÜNDEM 03.08.2021 - 09:39, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yerköy Belediyesi'nden Manavgat yangınına İtfaiye desteği

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangının söndürülmesine katkıda bulunmak amacıyla, belediye itfaiye ekibin gittiğini söyledi
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangının söndürülmesine katkıda bulunmak amacıyla, belediye itfaiye ekibin gittiğini söyledi. Manavgat'ta meydana gelen ve geniş bir alana yayılarak kontrol altına alınamayan orman yangını bölgesinde yapılan çalışmalara destek olmak için itfaiye ekibinin bugün yola çıktığını ifade eden Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu: “Antalya Manavgat'ta hain ellerin ciğerlerimizi yaktığı orman yangınıyla mücadele eden ekiplere destek olmak ve çalışmalara katılmak üzere hazırlanan Yerköy Belediyesi İtfaiye ekibimiz Yozgat Valiliği koordinesinde bugün yola çıktı. Cenab-ı Allah, günlerdir yangın bölgelerinde, özveriyle mücadeleler veren ekiplerimizin ve bu mücadeleye katılmak için yola çıkan mesai arkadaşlarımın yar ve yardımcı olsun. Yaşanılan bu zor günleri inşallah el birliğiyle atlatacağız.”dedi. Başkan Yılmaz, yangın dolayısıyla hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.  
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangının söndürülmesine katkıda bulunmak amacıyla, belediye itfaiye ekibin gittiğini söyledi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangının söndürülmesine katkıda bulunmak amacıyla, belediye itfaiye ekibin gittiğini söyledi.
Manavgat'ta meydana gelen ve geniş bir alana yayılarak kontrol altına alınamayan orman yangını bölgesinde yapılan çalışmalara destek olmak için itfaiye ekibinin bugün yola çıktığını ifade eden Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:
“Antalya Manavgat'ta hain ellerin ciğerlerimizi yaktığı orman yangınıyla mücadele eden ekiplere destek olmak ve çalışmalara katılmak üzere hazırlanan Yerköy Belediyesi İtfaiye ekibimiz Yozgat Valiliği koordinesinde bugün yola çıktı. Cenab-ı Allah, günlerdir yangın bölgelerinde, özveriyle mücadeleler veren ekiplerimizin ve bu mücadeleye katılmak için yola çıkan mesai arkadaşlarımın yar ve yardımcı olsun. Yaşanılan bu zor günleri inşallah el birliğiyle atlatacağız.”dedi.
Başkan Yılmaz, yangın dolayısıyla hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.