Yoğun bakımlar değerlendirildi

24.06.2021 - 08:53, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yoğun bakımlar değerlendirildi

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan yönetiminde "Yoğun Bakım Değerlendirme Toplantısı" gerçekleşti.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan yönetiminde "Yoğun Bakım Değerlendirme Toplantısı" gerçekleşti. Üç ayda bir düzenli olarak yapılan Yoğun Bakım Hizmetleri Değerlendirme 2021 Komisyon Toplantısı, İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan önderliğinde, gerçekleştirildi. Toplantı Yozgat Merkez ve ilçelerindeki hastanelerdeki yoğun bakım sorumlu hekimlerinin katılımlarıyla yapılan toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan’ın sunumu ile birlikte, yoğun bakımlarla ilgili sorunlar karşılıklı görüşüldü, çözüm odaklı değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda; eylem planı oluşturu-larak, kamu sağlık tesislerinde hizmet veren yoğun bakımların mevcut durumu, planlamalar ve yoğun bakım hizmetlerinin iyileştirilmesi için yapılan faaliyetler ele alındı. Kamu sağlık tesisleri arasında yoğun bakımlara yapılan sevk sayıları ve sevk nedenlerinin de ele alındığı toplantıda, yoğun bakımlarda uzun süren yatışlar ve yatış bekleyen hastaların koordinasyonu ile ilgili çözüm önerileri görüşüldü. Çok önemli bir sağlık hizmeti sunulan yoğun bakımların ele alındığı toplantı, hizmet süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla görüş ve öneriler sunularak, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi. (Haber Merkezi)
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan yönetiminde "Yoğun Bakım Değerlendirme Toplantısı" gerçekleşti.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan yönetiminde "Yoğun Bakım Değerlendirme Toplantısı" gerçekleşti.

Üç ayda bir düzenli olarak yapılan Yoğun Bakım Hizmetleri Değerlendirme 2021 Komisyon Toplantısı, İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan önderliğinde, gerçekleştirildi. Toplantı Yozgat Merkez ve ilçelerindeki hastanelerdeki yoğun bakım sorumlu hekimlerinin katılımlarıyla yapılan toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan’ın sunumu ile birlikte, yoğun bakımlarla ilgili sorunlar karşılıklı görüşüldü, çözüm odaklı değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda; eylem planı oluşturu-larak, kamu sağlık tesislerinde hizmet veren yoğun bakımların mevcut durumu, planlamalar ve yoğun bakım hizmetlerinin iyileştirilmesi için yapılan faaliyetler ele alındı. Kamu sağlık tesisleri arasında yoğun bakımlara yapılan sevk sayıları ve sevk nedenlerinin de ele alındığı toplantıda, yoğun bakımlarda uzun süren yatışlar ve yatış bekleyen hastaların koordinasyonu ile ilgili çözüm önerileri görüşüldü.

Çok önemli bir sağlık hizmeti sunulan yoğun bakımların ele alındığı toplantı, hizmet süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla görüş ve öneriler sunularak, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.