Yol yapım çalışmaları

GÜNDEM 31.08.2021 - 10:04, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yol yapım çalışmaları

Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nce 2021 yılı planlamasına alınan yollardan Sorgun Alcı köyü arası grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.
YOZGAT  - Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nce 2021 yılı planlamasına alınan yollardan Sorgun Alcı köyü arası grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Alcı köyü arasındaki grup yolunun trafik yoğunluğu en fazla olan karayolu olduğunu ifade ederek "Sorgun’u Atatürk Yolu üzerinden Kayseri'ye bağlayan bu yolda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Toplam uzunluğu 20 kilometre genişliği 7 metre olan ve ilçeyi Atatürk yoluna bağlayan Sorgun- Alcı köyü arasını bütümlü sıcak karışım (BSK) yaparak tamamlayacağız. 20 kilometre uzunluğundaki bu yolun, geçen yıl 15 kilometrelik bir kısmını sıcak asfalt kaplamıştık. Kalan 5 kilometrelik bölümünü de bu yıl yapıp, tamamlayacağız. Böylelikle bu grup yolunu Atatürk yoluna kadar sıcak asfalt kaplamış olacağız” dedi. Kayhan, şu anda kontrollü bir şekilde trafik akışı sağlanan yolda, çalışmaların hafta sonu tamamlanacağını ve yolun tam olarak trafiğe açılacağını sözlerine ekledi. Yozgat merkezde çalışmalar Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme birlikleri tarafından köylerin altyapılarının iyileştirilmesine yönelik başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yozgat İl Genel Meclisi tarafından programa alınıp, İl Özel İdaresi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen köy altyapıları ile köylerin yol sorunları giderilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda Yozgat il merkezine bağlı Recepli, Bozlar, Buzağcıoğlu köyleri grup yolunda Sıcak Asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, ‘’Devletimizin emrinde, Milletimizin hizmetinde, Yiğitler Şehri Yozgat için bütün ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz Rabbim işlerimizi kolay eylesin’’ dedi. Yozgat İl Genel Meclisi tarafından programa alınan Çayıralan İlçesi Gülderesi-Karaazap Köyleri arası 1. kat Asfalt çalışmalarının da tamamlandığı kaydedildi. (SEMA ÖZMEN)
Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nce 2021 yılı planlamasına alınan yollardan Sorgun Alcı köyü arası grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.

YOZGAT  - Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nce 2021 yılı planlamasına alınan yollardan Sorgun Alcı köyü arası grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Alcı köyü arasındaki grup yolunun trafik yoğunluğu en fazla olan karayolu olduğunu ifade ederek "Sorgun’u Atatürk Yolu üzerinden Kayseri'ye bağlayan bu yolda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Toplam uzunluğu 20 kilometre genişliği 7 metre olan ve ilçeyi Atatürk yoluna bağlayan Sorgun- Alcı köyü arasını bütümlü sıcak karışım (BSK) yaparak tamamlayacağız. 20 kilometre uzunluğundaki bu yolun, geçen yıl 15 kilometrelik bir kısmını sıcak asfalt kaplamıştık. Kalan 5 kilometrelik bölümünü de bu yıl yapıp, tamamlayacağız. Böylelikle bu grup yolunu Atatürk yoluna kadar sıcak asfalt kaplamış olacağız” dedi.

Kayhan, şu anda kontrollü bir şekilde trafik akışı sağlanan yolda, çalışmaların hafta sonu tamamlanacağını ve yolun tam olarak trafiğe açılacağını sözlerine ekledi.

Yozgat merkezde çalışmalar

Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme birlikleri tarafından köylerin altyapılarının iyileştirilmesine yönelik başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yozgat İl Genel Meclisi tarafından programa alınıp, İl Özel İdaresi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen köy altyapıları ile köylerin yol sorunları giderilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda Yozgat il merkezine bağlı Recepli, Bozlar, Buzağcıoğlu köyleri grup yolunda Sıcak Asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, ‘’Devletimizin emrinde, Milletimizin hizmetinde, Yiğitler Şehri Yozgat için bütün ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz Rabbim işlerimizi kolay eylesin’’ dedi. Yozgat İl Genel Meclisi tarafından programa alınan Çayıralan İlçesi Gülderesi-Karaazap Köyleri arası 1. kat Asfalt çalışmalarının da tamamlandığı kaydedildi. (SEMA ÖZMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.