Yol yapım ve kaldırım yenileme çalışması

SORGUN 07.01.2021 - 14:31, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yol yapım ve kaldırım yenileme çalışması

Sorgun Belediyesinin, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Sorgun Belediyesinin, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde (PTT Caddesi) alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, Fen işlerine bağlı ekiplerin şu anda İlyas Arslan Bulvarı'nda kaldırım çalışmasını sürdürdüğünü bildirdi. İlyas Arslan Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin Altyapı ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanması, kaldırımların genişletilmesi ve aydınlatmaları ile modern bir görüntüye kavuşacağını vurgulayan Belediye Başkanı Ekinci, “ 2021 yılını Sorgun için yatırım ve istihdam yılı olarak planladık. Bu plan doğrultusunda mücadele vereceğiz. Çocuklarımızın geleceği ve mutlu yarınlar için hayalini kurduğumuz yepyeni bir şehir modelini adım adım gerçekleştireceğiz’’ diye konuştu.
Sorgun Belediyesinin, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Sorgun Belediyesinin, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde (PTT Caddesi) alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, Fen işlerine bağlı ekiplerin şu anda İlyas Arslan Bulvarı'nda kaldırım çalışmasını sürdürdüğünü bildirdi.

İlyas Arslan Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin Altyapı ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanması, kaldırımların genişletilmesi ve aydınlatmaları ile modern bir görüntüye kavuşacağını vurgulayan Belediye Başkanı Ekinci, “ 2021 yılını Sorgun için yatırım ve istihdam yılı olarak planladık. Bu plan doğrultusunda mücadele vereceğiz. Çocuklarımızın geleceği ve mutlu yarınlar için hayalini kurduğumuz yepyeni bir şehir modelini adım adım gerçekleştireceğiz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.