YOZGAT’TA ULUSAL BİSİKLET YARIŞMASI DÜZENLENECEK

GÜNDEM 07.07.2021 - 17:13, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

YOZGAT’TA ULUSAL BİSİKLET YARIŞMASI DÜZENLENECEK

ORAN Kalkınma Ajansı Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını yöneten Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Ziya Polat önümüzdeki ay 7-8 ağustos tarihlerinde Yozgat çamlığında ulusal Bisiklet yarışlarının düzenleneceğini açıkladı.
ORAN Kalkınma Ajansı Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını yöneten Yönetim Kurulu Başkanı  ve Yozgat Valisi Ziya Polat önümüzdeki ay  7-8 ağustos tarihlerinde Yozgat çamlığında ulusal Bisiklet yarışlarının düzenleneceğini açıkladı. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ile diğer Oran yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 3 il’deki yatırımlar gözden gçirildi. Yozgat Valisi Ziya Polat,toplantıda yaptığı değerlendirmede Yozgatta gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak şunları söyledi : “ İlkini 2017 yılında Erciyes yüksek irtifa bisiklet yarışları olarak organize etmeye başlayan Ajansımız, bu yıl Erciyes'te devam eden yarışların yanı sıra 7-8 Ağustos tarihlerinde Çamlık Milli Parkı'nda da ulusal yarışmalar düzenleyecektir. Bu anlamda 15'den fazla ülkeden gelen 200'e yakın yerli-yabancı bisikletçinin pedal çevireceği Çamlık Yarışları için rota belirleme çalışması tamamlanmış olup, Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile bu tarihlerde yarışların yapılması beklenmektedir." dedi. (Sema Özmen)
ORAN Kalkınma Ajansı Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını yöneten Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Ziya Polat önümüzdeki ay 7-8 ağustos tarihlerinde Yozgat çamlığında ulusal Bisiklet yarışlarının düzenleneceğini açıkladı.
ORAN Kalkınma Ajansı Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını yöneten Yönetim Kurulu Başkanı  ve Yozgat Valisi Ziya Polat önümüzdeki ay  7-8 ağustos tarihlerinde Yozgat çamlığında ulusal Bisiklet yarışlarının düzenleneceğini açıkladı. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Sivas Valisi Salih Ayhan ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ile diğer Oran yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 3 il’deki yatırımlar gözden gçirildi.
Yozgat Valisi Ziya Polat,toplantıda yaptığı değerlendirmede Yozgatta gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak şunları söyledi :
“ İlkini 2017 yılında Erciyes yüksek irtifa bisiklet yarışları olarak organize etmeye başlayan Ajansımız, bu yıl Erciyes'te devam eden yarışların yanı sıra 7-8 Ağustos tarihlerinde Çamlık Milli Parkı'nda da ulusal yarışmalar düzenleyecektir. Bu anlamda 15'den fazla ülkeden gelen 200'e yakın yerli-yabancı bisikletçinin pedal çevireceği Çamlık Yarışları için rota belirleme çalışması tamamlanmış olup, Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile bu tarihlerde yarışların yapılması beklenmektedir." dedi. (Sema Özmen)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.