Yozgatspor'un tercihi Sorgun

SPOR 31.12.2020 - 14:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yozgatspor'un tercihi Sorgun

Yozgat Bozok stadının yıkım ihalesinden sonra yapım ihalesinin de yapıldığı öğrenildi.
Yozgat Bozok stadının yıkım ihalesinden sonra yapım ihalesinin de yapıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz haftalarda yıkım ihalesi yapılan ve yer teslimi için Yozgatspor’un ilk yarı müsabakalarını tamamlamasının ardından yer teslimi yapılacak olan Yozgat Bozok Stadının yapım ihalesi de dün Yozgat Valiliği salonunda gerçekleştirildi. 3 firmanın katılımı ile yapılan ihalede en düşük teklifin 43 milyon 751 bin lira olduğu öğrenilirken, ihaleye katılan firmaların evraklarının incelenmesinin ardından ihalenin hangi firmada kalacağının netlik kazanacağı bildirildi. Stadın yıkım işleminin tamamlanmasının ardından yapım ihalesini alan firmaya yer tesliminin yapılacağı ve 500 gün içerisinde de stadın tamamlanacağı kaydedildi. Diğer yandan MİSLİ.COM Üçüncü Ligi İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor, Bozok Stadının devre arasında yıkılacak olması nedeniyle ikinci yarı maçları için Sorgun'u tercih edeceği belirtildi.Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü Başkanı Kazım Arslan, teknik direktör Nihat Tinel ile birlikte Sorgun ilçesine giderek, incelemelerde bulundu. Bozok Stadı'nın 6 Ocak'ta oynanacak Yozgatspor-Karaman Belediyespor maçından sonra yıkımına başlanılacağı kaydedildi. Kırmızı siyahlı ekibin, ikinci yarı maçlarını Sorgun İlçe Stadyumu' nda oynayabilmesi için kulübün talebi Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi. Federasyon tarafından görevlendirilecek teknik heyet, Sorgun ilçe stadında yapacağı inceleme sonrasında, uygun bulunması durumunda kırmızı siyahlılar ikinci yarıdaki tüm maçlarını Sorgun ilçesinde oynayacak. Sezon bitiminde ise, Bozok Stadının tamamlanmaması durumunda kırmızı siyahlılar yeni bir karar verip, hangi sahada oynamak istediklerini federasyona yazılı olarak bildirecek. Karar doğrultusunda maçlar oynanacak.
Yozgat Bozok stadının yıkım ihalesinden sonra yapım ihalesinin de yapıldığı öğrenildi.

Yozgat Bozok stadının yıkım ihalesinden sonra yapım ihalesinin de yapıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda yıkım ihalesi yapılan ve yer teslimi için Yozgatspor’un ilk yarı müsabakalarını tamamlamasının ardından yer teslimi yapılacak olan Yozgat Bozok Stadının yapım ihalesi de dün Yozgat Valiliği salonunda gerçekleştirildi.

3 firmanın katılımı ile yapılan ihalede en düşük teklifin 43 milyon 751 bin lira olduğu öğrenilirken, ihaleye katılan firmaların evraklarının incelenmesinin ardından ihalenin hangi firmada kalacağının netlik kazanacağı bildirildi. Stadın yıkım işleminin tamamlanmasının ardından yapım ihalesini alan firmaya yer tesliminin yapılacağı ve 500 gün içerisinde de stadın tamamlanacağı kaydedildi.

Diğer yandan MİSLİ.COM Üçüncü Ligi İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor, Bozok Stadının devre arasında yıkılacak olması nedeniyle ikinci yarı maçları için Sorgun'u tercih edeceği belirtildi.Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü Başkanı Kazım Arslan, teknik direktör Nihat Tinel ile birlikte Sorgun ilçesine giderek, incelemelerde bulundu. Bozok Stadı'nın 6 Ocak'ta oynanacak Yozgatspor-Karaman Belediyespor maçından sonra yıkımına başlanılacağı kaydedildi.

Kırmızı siyahlı ekibin, ikinci yarı maçlarını Sorgun İlçe Stadyumu' nda oynayabilmesi için kulübün talebi Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi. Federasyon tarafından görevlendirilecek teknik heyet, Sorgun ilçe stadında yapacağı inceleme sonrasında, uygun bulunması durumunda kırmızı siyahlılar ikinci yarıdaki tüm maçlarını Sorgun ilçesinde oynayacak.

Sezon bitiminde ise, Bozok Stadının tamamlanmaması durumunda kırmızı siyahlılar yeni bir karar verip, hangi sahada oynamak istediklerini federasyona yazılı olarak bildirecek. Karar doğrultusunda maçlar oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.