Yüzme havuzunda sona doğru

GÜNDEM 23.08.2021 - 18:50, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yüzme havuzunda sona doğru

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan portatif yüzme havuzu açılışının yapılacağı günü bekliyor.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan portatif yüzme havuzu açılışının yapılacağı günü bekliyor. Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında Yozgat’ta yapımına başlanan portatif yüzme havuzlarının bazılarının yapımı devam ederken, Sorgun ilçesine yapılan havuzunda sona yaklaşıldığını söyledi.  Yapımı tamamlanan Sorgun Portatif Yüzme havuzunun önümüzdeki günlerde açılışının gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Tunçer “İlçemizdeki gençlerin daha yararlı alışkanlıklar edinmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Salonumuzda yapılan voleybol, basketbol,tekvando ve atletizm kurslarının yanında şimdi de yüzme kurslarımız başlayacak. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilçemiz gençleri bir spor aktivitesine daha kazanacak” dedi. (HALİT YILMAZ)
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan portatif yüzme havuzu açılışının yapılacağı günü bekliyor.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan portatif yüzme havuzu açılışının yapılacağı günü bekliyor.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında Yozgat’ta yapımına başlanan portatif yüzme havuzlarının bazılarının yapımı devam ederken, Sorgun ilçesine yapılan havuzunda sona yaklaşıldığını söyledi.

 Yapımı tamamlanan Sorgun Portatif Yüzme havuzunun önümüzdeki günlerde açılışının gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Tunçer “İlçemizdeki gençlerin daha yararlı alışkanlıklar edinmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Salonumuzda yapılan voleybol, basketbol,tekvando ve atletizm kurslarının yanında şimdi de yüzme kurslarımız başlayacak. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilçemiz gençleri bir spor aktivitesine daha kazanacak” dedi. (HALİT YILMAZ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.