SINIRLI SORUMLU YOZGAT PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN;

RESMİ İLAN 31.03.2022 - 09:40, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SINIRLI SORUMLU YOZGAT PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN;

İLAN SINIRLI SORUMLU YOZGAT PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN;                 Kooperatifimizin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26.04.2022 Salı günü saat 10:00 da Yeni Mahalle Çevreyolu Bulvarı No:105 Sorgun/YOZGAT adresindeki Kooperatif Merkezinde aşağıdaki gündemi görüşmek üzere yapılacaktır. Nisap temin edilemediği takdirde ikinci toplantı 12.05.2022 Perşembe günü saat 10:00 da aynı yerde ve aynı gündemi görüşmek üzere yapılacaktır.                 Sayın ortaklarımızın Nüfus Cüzdanları ile teşrifleri rica olunur.                                Yönetim Kurulu Adına                                                                            Başkan                                                                     Kürşat ARSLAN GÜNDEM: 1) Açılış, 2) Genel Kurul Divanının seçimi, (Anasözleşmemizin 29. Maddesi gereğince Başkan,     Başkan Yardımcısı, 2 Kâtip ve en az 2 Oy Toplayıcı) 3) Saygı Duruşu, 4) Genel Kurul Divanına tutanağı imzalama yetkisi verilmesi, 5) Yönetim Kurulu Başkanının konuşması, 6) Kooperatifimizin 2021 faaliyet yılına ait Yönetim Kurulu ve Denetçiler Raporları ile Bilanço, Gelir Tablosu Hesaplarının okunması, görüşülmesi, 7) Yönetim Kurulu ve Denetçiler Raporları ile Bilanço, Gelir Tablosu Hesaplarının tasdiki, Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası, 8) Yönetim Kurulu Üyelerine ve Denetçilere verilecek ücretlerin ve yollukların belirlenmesi, 9) 2022 Faaliyet Yılına ait İş Programı ve Bütçesinin okunması, görüşülmesi ve tatbiki hususunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi, 10) Dilek ve Temenniler, 11) Kapanış.

İLAN

SINIRLI SORUMLU YOZGAT PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN;

                Kooperatifimizin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26.04.2022 Salı günü saat 10:00 da Yeni Mahalle Çevreyolu Bulvarı No:105 Sorgun/YOZGAT adresindeki Kooperatif Merkezinde aşağıdaki gündemi görüşmek üzere yapılacaktır. Nisap temin edilemediği takdirde ikinci toplantı 12.05.2022 Perşembe günü saat 10:00 da aynı yerde ve aynı gündemi görüşmek üzere yapılacaktır.

                Sayın ortaklarımızın Nüfus Cüzdanları ile teşrifleri rica olunur.

                               Yönetim Kurulu Adına                            

                                               Başkan                                                                     Kürşat ARSLAN

GÜNDEM:

1) Açılış,

2) Genel Kurul Divanının seçimi, (Anasözleşmemizin 29. Maddesi gereğince Başkan,     Başkan Yardımcısı, 2 Kâtip ve en az 2 Oy Toplayıcı)

3) Saygı Duruşu,

4) Genel Kurul Divanına tutanağı imzalama yetkisi verilmesi,

5) Yönetim Kurulu Başkanının konuşması,

6) Kooperatifimizin 2021 faaliyet yılına ait Yönetim Kurulu ve Denetçiler Raporları ile Bilanço, Gelir Tablosu Hesaplarının okunması, görüşülmesi,

7) Yönetim Kurulu ve Denetçiler Raporları ile Bilanço, Gelir Tablosu Hesaplarının tasdiki, Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası,

8) Yönetim Kurulu Üyelerine ve Denetçilere verilecek ücretlerin ve yollukların belirlenmesi,

9) 2022 Faaliyet Yılına ait İş Programı ve Bütçesinin okunması, görüşülmesi ve tatbiki hususunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,

10) Dilek ve Temenniler,

11) Kapanış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.